Save water, drink alcohol!
Door: Alice
Blijf op de hoogte en volg Els
13 April 2009 | Australië, Perth
Gisteren had ik niet veel tijd, daarom nu een update van de afgelopen dagen.
eergisteren laat ben ik naar Perth gevlogen. Charlotte vertrekt morgen vanuit Brisbane terug naar Belgie, we hebben dan ook afscheid genomen. het was heel tof om samen te reizen. ik heb er veel door geleerd en heb er van genoten. ik hoop dat dat voor Charlotte ook geldt.
mijn laatste dag in Brissie heb ik nog afgesproken met Mika (idd) hihi, nee, Mika is een gekke Japanse meid die ik in Tasmanie heb leren kennen. ze is nu AuPair in Brissie. Het was heel fijn om mekaar terug te zien. ik ben er nu zeker van, ik ga zeker eens naar Japan gaan.
die laatste dag heb ik ook proberen Moreton Bay Bug te eten, maar wegens tijdsgebrek is dat niet gelukt. Het is een lokale specialiteit. het is geen kreeft, geen krab maar iets tussenin.
voor mijn vlucht naar Perth, zijn we een week in Brissie geweest. ik vind het een heel toffe stad! en er is een kunstmatig strand langs de rivier. hier zijn we elke dag naartoe geweest om onze tan wat bij te werken. het heeft wel een paar keer geregend maar over het algemeen was het goed weer.
ik ben nu mijn 2e dag in Perth, maar omdat het Pasen is, is hier alles gesloten. ik kan zelfs niet naar de supermarkt om inkopen te doen. ik moet dus gaan eten hier, en het is hier zeker niet goedkoop! maar allez, ik ben hier maar ene keer he.
Verder verwacht ik nog steeds reacties op die vragen van vorig bericht! break a leg!
cheers!
13 April 2009 - 12:02
Mieke:
Ha die Els, fijn nog ns wat te lezen over je dagelijkse beslommeringen.Vandaag is hier ook alles dicht , dus ben ik maar begonnen met grote kuis;-)Demuren en plafond geverfd, de vloer terug in de vernis.alle, je kent dat wel....;-) tzal weer proper zijn!
Op dit moment is het weer hier redelijk,dwz geen regen, beetje zon en ca 18°(gaat al eh)
Doe het goed Els; je hebt de groeten van oma en opa en tot de volgende
XXXXXXXXXXXXX